De 2de Kans
/

Dagbesteding en Kringloopwinkel.
De winkel is een mix van spullen uit het verre en recente verleden en kenmerkt zich mede door een aantal specifiek ingerichte hoeken.

Gezien het grote aanbod van spullen en de snelle omloop van spullen die weer verkocht worden is het niet meer mogelijk om alle leuke spullen op de website te zetten, vandaar dat we via foto's een sfeer impressie geven van onze winkel. Via de etalages gunnen we u ook een kijk op leuke spulletjes. u de winkel binnenl vindt u direct bij binnenkomst de winkelmandjes, maar ook een hoek met spulleuit de "oude doos" of andere the

 

In de boekenhoek vindt u o.a. veel hedendaagse romans en andere boeken. 

We hebben een wereldhoek, wij zelf drinken 's morgens en 's middags koffie en thee en nuttigen er de lunch in de pauze tussen de middag. Eigenlijk is deze hoek gereserveerd voor onze medewerkers.

 

In de  minibieb buiten de winkel kunt u ook na sluitingstijd terecht om bv. een boek te wisselen voor een ander boek.  

Als u door de winkel loopt vindt u op speciale plekken sieraden, wereldse spullen, glaswerk, vazen, blikken, stripboeken, kaarten en kunstbloemen. 

Op weg naar de zoekhoek vindt u een dvd en muziekhoek met singeltjes, Lp's en heel veel Cd's. De betere LP's vindt u vlak bij de kassa.

 

In de Zoekhoek vindt o.a. manden, tassen, kinderspeelgoed spellen/puzzels, porselein, bestek, elektrisch keukengerei, bloempotten, glaswerk, mokken, en soms klein meubilair.

 

 

vragen als u iets specifieks zoekt. Wij zoeken ame

 

 
Kaart
Opbellen