De 2de Kans

Dagbesteding en Kringloopwinkel.

 
 

         Een ei hoort erbij!  De winkel kleurt al Pasen in al z’n varianten.

 

 


Nu Gwen en Job gestopt zijn als vaste vrijwilligers is het zoeken naar een nieuwe afstemming onderling. Marloes, Nico, Hans, Suzan, Cornel en Mieke runnen nu de winkel en zorgen voor de dagbesteding. Voor de komende vakanties gaan we op zoek naar vakantiehulpen. Aan Gwen en Job dank voor hun vrijwilligerswerk en betrokkenheid.

Inmiddels zijn we alweer in de maand maart beland en staan boeken en het lezen weer een week centraal in de belangstelling te beginnen met het traditionele boekenbal. Brengt ons in de Wereldhoek en de Buitenbieb. Een ruime sortering aan boeken nog steeds op waarde wordt geschat en waar je tegen een schappelijk prijsje of helemaal voor niks (Buitenbieb) een mooi boek kunt vinden. 
Vrijdag 27 maart is de laatste dag dat we nog gebruikte kleding in nemen voor de Kledingbank. Althans we hopen dat de winkel dan weer open kan zijn, gezien de Corona maatregelen. 


Beste klant,

Het coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven. Dus ook in onze winkel

Dat deze situatie vragen oplevert is helemaal niet zo gek. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat centraal. 

Vanwege de maatregelen hebben we de winkel vanaf 16 maart tijdelijk gesloten tot nadere berichtgeving.

Maatregelen in de winkel

 In onze winkel hebben wij een aantal preventieve maatregelen genomen om verdere verspreiding van het   coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De adviezen van het RIVM (https://www.rivm.nl/) staan hierin centraal.   

Daarnaast hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen:

Direct hand-op-hand contact wordt   zoveel mogelijk vermeden.

Houd gepaste afstand, minimaal 1 meter. Wij vragen je bij de kassa af te rekenen met je pinpas. Wanneer je alleen over contant geld beschikt verzoeken  wij dit uit te wisselen zonder handcontact.


Vanzelfsprekend hebben we daarnaast ook extra hygiënemaatregelen in onze winkel.

Met het begin van de lente sluiten we de maand maart af met de koudste nacht van deze winter.

 


 
 
Kaart
Opbellen