De dagbesteding in de winkel komt op de eerste plaats en we voldoen aan de kwaliteitseisen die daaraan worden gesteld. 


**********************************************

Welkom op

 onze website

    Van Feestmaand naar          Wintermaand       Allereerst wensen we medewerkers, klanten en iedereen waar we mee samenwerken en zaken doen een                          Toe. 

Nu de feestdagen ( Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw) weer achter ons liggen en we van een welverdiende vakantie hebben genoten beginnen we met goede moed aan het nieuwe jaar 2020. We hebben het oude jaar uitgezwaaid in lenteachtige temperaturen en ook het begin van het nieuwe jaar lijkt nog niet op winter. Een graadje vorst en dichte mist op veel plaatsen luiden het nieuwe jaar in en hier en daar bleef het helder weer en was de zon nog te zien overdag.


Vuurwerkdiscussies, schade door vuurwerk en slachtoffers bepalen het nieuws in het nieuwe jaar, nog los van het wereldnieuws. Je zou bijna vergeten dat de  Drie Koningen,
Balthasar, Caspar en Melchior
in het kerstevangelie van Mattheüs nog steeds onderdeel zijn van een katholieke traditie. We eigenlijk pas na 6 januari de kerstboom en kerstspullen kunnen opruimen als de drie koningen geschenken hebben gebracht bij het pasgeboren kindje Jesus in Betlehem, aldus het kerstverhaal. De grootste verandering in dit nieuwe jaar is dat de winkel nu ook op zaterdag gesloten is. De voornaamste reden is dat het accent meer en meer komt te liggen op de dagbesteding, waarbij de winkel het middel is om door de week deze dagbesteding vorm en inhoud te geven. Dat zal even wennen zijn voor een ieder, maar alles went zullen we maar zeggen. 


Eerst hebben we natuurlijk, zoals menigeen van ons genoten van  een welverdiende groene ( geen sneeuw of ijs) kerstvakantie. Genoeg te doen in de winkel, zoals het opruimen van de kerstspullen en opbergen ervan in de bananendozen, die vervolgens met de lift naar de zolder verdwijnen, terwijl de 

Carnavals kledij en spullen met de  lift naar beneden komen. 


We krijgen op 2 januari hulp van onze vaste klusjesman en familie uit Brabant, die meehelpen met het opruimen van de kerstspullen in de zoekhoek, winkel en etalages.

De carnavalsspullen hebben alweer hun plekje gevonden in de zoekhoek en hangen of liggen klaar om verkocht te worden.


Zoals u van ons gewend bent verschijnt ook het jaarverslag 2019 zowel op papier als op de website de komende maand.     
 

 

 

            


 

  

           


  
 
Kaart
Opbellen