De dagbesteding in de winkel komt op de eerste plaats en we voldoen aan de kwaliteitseisen die daaraan worden gesteld. 


**********************************************

Welkom op

 onze website


Ooh,ooh……………..        


Duncan Laurence wint op 19 mei in Tel Aviv (Israel) na 44 jaar weer eens het songfestival voor 

Nederland met het lied Arcade.                                                 


Op een zonnige dag op 23 mei mogen we weer eens stemmen: Ditmaal over Europa.


27 mei stappen we met z’n 14 e rond half zes het wereldrestaurant Atlantis in Nederweert binnen en doen ons te goed aan de vele keuzen aan gerechten en dranken.


Ieder jaar organiseert St. Magdalena in Haelen een zomermarkt voor bewoners, familieleden en anderen met allerlei spulletjes die mensen gebracht hebben. Na afloop van de markt halen we de overgebleven spullen die niet verkocht zijn op en geven we een donatie. Op zondag 2 juni  rijden we met een aantal medewerkers en een vrijwilliger naar Haelen om de spullen op te halen.

Zijn we hitte bestendig voor de zomer? Het eerste zomerse weekend hebben we inmiddels als gehad. 32 graden op 2 juni.

Hoe veranderlijk is het weer? Als we op 4 en 5 juni twee avonden met flinke storm, regen en fiks onweer te maken krijgen. In verschillende steden en provincies was het flink raak. Bomen knapten om en beschadigde huizen tuinen en auto’s. Takken vlogen als lucifer houtjes door de lucht en straten. In en om de 2 de Kans bleef het relatief rustig. 

Na Pinkpop in Langraaf en  vele blije gezichten omdat leerlingen van de middelbare scholen hun uitslag krijgen van hun examens.         
                                Donderdag 20 juni bestaat de 2 de Kans inmiddels alweer 8 jaar.                   


        Op deze plaats 8 jaar geleden rekenden de klanten van het eerste uur hun aankopen af.De oranje Leeuwinnen zijn begonnen zijn aan hun WK voetbal in Frankrijk en hebben inmiddels de finale bereikt. 

Op 16 juni is het Vaderdag. Het is druk in de winkel met de aanwezigheid van vele medewerkers die hun werkzaamheden verrichten en de eerste toeristen. De Duitsers hebben met enige regelmaat een feestdag, zo ook in het weekend van 21 juni als Sacramentsdag een feestdag is en op de vrijdag en zaterdag flinke inkopen doen in de 2 de Kans. Hoewel de zomer pas op 21 juni begint gaat ons zomerseizoen al in op 3 juni als we ook op maandag om 11 uur de winkel openen en we ook ’s middags geen sluitingstijd hebben voor de pauze. De maanden juni, juli en augustus zijn we dus de hele week geopend.erwijl Maarten van de Weijden succesvol zijn elfsteden zwemtocht in Friesland afrond beginnen we puffend aan de zomer met tropische temperaturen.    

             Op 29 juni is de jaarlijkse Motorrun georganiseerd voor de cliënten van Daelzicht. Dus denderen op zaterdag vele motoren door de dorpsstraat in Heel begeleid door de gillende sirenes van de politie.


En zo zitten we alweer in de maand juli.  Fijne zomer- en vakantietijd toegewenst namens alle medewerkers van de 2 de Kans. Houdt de site in de gaten voor actuele meldingen, oa over extra sluitingen als de temperaturen erg hoog worden.

 
 
Kaart
Opbellen