De 2de Kans
/

Dagbesteding en Kringloopwinkel.


 

                Op naar het10 jarig bestaan.

                                              van de 2de Kans.    Sinds Juni 2011 is de winkel “ De 2de kans “ te vinden in de Dorpstraat te Heel. “De 2de kans”  is opgezet vanuit de filosofie dat iedereen een nieuwe kans verdient en moet kunnen krijgen. Hier kunnen mensen met hun mogelijkheden en vaardigheden experimenteren, leren, maar vooral ook een leuke, gezellige en zinvolle dagbesteding zelf vorm geven.

Welkom in het nieuwe jaar 2021 en de allerbeste wensen voor iedereen in goede gezondheid.  Hoewel veel minder vuurwerk en incidenten konden we niet uitbundig feestvieren en maar met weinig mensen samen zijn. 

SSTTT

Het is nog stil in de winkel vanwege de Lock Down die nog tot 9 februari duurt, maar gelukkig gaat de dagbesteding op 4 januari weer van start. Dus kan het zijn dat er licht brand in de winkel terwijl deze gesloten is voor klanten. Kortom alles is nog niet normaal en laten we hopen dat dit jaar alles weer normaler wordt voor iedereen. Normaal zouden we beginnen met het opruimen van de kerstspullen in de zoekhoek, maar daar hebben we inmiddels al ruimschoots de tijd voor gehad en deze staan alweer op zolder. 

 Op woensdag 6 januari (Driekoningen) wordt de eerste injectie gezet in Veghel van het nieuwe vaccin tegen Corona . Hopelijk kunnen we dadelijk (juni) met z’n allen feestvieren i.v.m. het 10 jarig bestaan.

                          Weinig geloof in carnaval 2021 

Wat ook niet normaal is dat waar anders de carnavalspullen de plaats innemen van de kerstspullen, waarschijnlijk dit jaar geen carnavals activiteiten en dus geen carnavals kledij en andere attributen in de zoekhoek zijn vanwege de corona maatregelen. Op zondag 14 februari is het Valentijnsdag en dus vindt u ook in de Zoekhoek nu ook al de hartjes en andere liefdesuitingen.

Dan maar op naar het volgende feest. Pasen! En zo lopen o.a. de paashazen en kippen in de zoekhoek al vooruit op een feest wat nog komen gaat. 
Het weer is nog redelijk wisselvallig met wat lichte vorst in de nacht en de eerste sneeuw in Groningen en ook in de Limburgse heuvels op 8 januari. 

Inmiddels weten we nu hoe het verder gaat met het vaccineren en dat de Lock Down verlengd wordt tot voor als nog 9 februari. Voorlopig hebben we het er nog wel even druk mee. Maar ongetwijfeld komt er een moment dat de deuren van de 2de Kans weer open zwieren. 

Maar eerst nog even van de sneeuw genieten die op zaterdag 16 januari in ons hele land kort in een witte wereld  omtovert.


 
Kaart
Opbellen