De dagbesteding in de winkel komt op de eerste plaats en we voldoen aan de kwaliteitseisen die daaraan worden gesteld. 


**********************************************

Welkom op

 onze website


            Voorjaars - weetjes.

 

Op 10 april verzorgen Marloes en Nico een Paasbrunch voor de 11 aanwezige medewerkers met een goed gevulde tafel met broodjes, beleg en pasteitjes. De winkel sluit tussen de middag van 12. 00 tot 14.00 zodat we op ons gemak konden genieten van de Brunch.

Zoals ieder jaar is de Passion ook dit jaar te zien, ditmaal in Dordrecht en op T.V. 


Nu de overgebleven Paas-spullen in de zoekhoek en in de etalage ook op zolder zijn opgeslagen konden we ons opmaken we voor een zonovergoten paasweekend en met temperaturen boven de 20 graden en een deels koude regenachtige:

                     

      Koningsdag op 27 April


                                                                       De winkel is op deze koningsdag gesloten.


Koningsdag wordt dit jaar door de Koninklijke familie gevierd in de Keistad zoals Amersfoort genoemd wordt.   De Amerfoortse Kei is een grote zwerfsteen, waaraan de stad de bijnaam Keistad en haar inwoners de geuzennaam Keientrekkers danken.

 

Maar eerst worden op basisscholen de koningsspelen georganiseerd op 12 april. Ook de oranje spulletjes worden weer van zolder gehaald. 
 


 

 

De maand mei staat bol van de feestdagen. Allereerst op 1 mei was het de dag van de arbeid die in veel Europese landen een vrije dag is, alleen niet in Nederland zodat wij gewoon gewerkt hebben die dag. Op 4 mei de dodenherdenking en op 5 mei Bevrijdingsdag. Op 6 mei begint voor veel Moslims de Ramadan. 

Van 11 t/m 14 mei zijn er de IJsheiligen de naam voor een aantal katholieke heiligen van wie de naamdagen vallen in deze periode. Dit geldt met name voor streken die onderhevig zijn aan vier jaargetijden. Volgens de volksweerkunde zijn dit de laatste dagen in het voorjaar waarop nog nachtvorst kan optreden.

En natuurlijk op 12 mei Moederdag en als toetje mogen we op donderdag 23 mei stemmen we voor de Europese verkiezingen.   

 

Op 27 mei gaan we met z'n allen uit eten bij Atlantis restaurant in Nederweert.  Eerst wordt er ’s middags nog gewerkt in de winkel en rond vijf uur vertrekken we met de bus en twee auto’s.

Op 30 mei is het:  
en op 9 en 10 Juni is het Pinksteren  en dan zitten de officiële feestdagen er weer op tot aan de Kerstmis. Het weekend van Hemelvaart donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni sluit de winkel haar deuren voor een lang weekend en vrijaf voor iedereen.
In overleg met elkaar hebben we besloten om vanaf  3 juni t/m 31 augustus in de zomer de winkel ook te openen op de maandag. De winkel is dan geopend van 9.30 uur tot 16.00 uur en op maandag van 11.00 uur tot 16.00 uur.

 

We maken ons op voor de zomer en zomervakanties en niet te vergeten  in onze zoekhoek zijn tal van zomerspullen te vinden.      

                              

 

I


  


             

                               

 
 
Kaart
Opbellen