De 2de Kans
/

Dagbesteding en Kringloopwinkel.Onze zomervakantie staat voor de deur. Komende week zijn we open t/m vrijdag 5 juli, 12.00 uur. Dan gaan we genieten van een welverdiende vakantie. We zien u graag weer terug op dinsdag 23 juli 2024, 9.30 uur.

FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL, GROETJES TEAM DE 2DE KANS.


Foto door Olegs Jonins van UnsplashDe wereld kleurt mooi, door de zon. Ook binnen schijnen de leuke spulletjes in de kasten.Nog 1 dag is de winkel open. Hemelvaartsdag en de vrijdag erna (9 en 10 mei 2024) zijn we gesloten. Dinsdag 14 mei, staan we weer voor u klaar. Gezellige dagen gewenst. 

Voor ons mag het voorjaar wel beginnen, na al die sneeuw en kou. Maar binnen in De 2de Kans is het altijd heerlijk warm. Lekkere temperatuur om te 'Kringlopen'. Komt allen gezellig shoppen. April 2024.


12 december 2023; De kerstmarkt is en wordt nog steeds goed bezocht. Tot en met 22 december kunt u nog steeds van dinsdag t/m vrijdag, van 9.30-16.00 aaneengesloten onze leuke spullen bekijken. Behalve dinsdag 19 december, dan zijn we even gesloten van 12.00-13.30 i.v.m. onze jaarlijkse kerstlunch.

Wij wensen u allen alvast gezellige kerstdagen toe en tot ziens in 2024. Vanaf woensdag 3 januari staan we weer voor u klaar. (dus winkel gesloten van 23-12-2023 t/m 02-01-2024).


Oktober 2023; De jaarmarkt en de 1e garagesale in Heel zijn achter de rug. 

Nu gaan we toewerken naar de opbouw van onze kerstmarkt. Excuses voor het feit dat de Zoekhoek steeds leger zal uitzien. We hopen zoveel mogelijk in de winkel te kunnen zetten. Vanaf 17 oktober 2023 zal de Zoekhoek dichtgaan tot de opening op woensdag 1 november. Maaaaaar dit alles is dus voor het 'goede doel' onze traditionele, altijd goed bezochte kerstmarkt.Juli 2023; Laat de zomer maar komen...We hebben al heel wat hete dagen gehad maar het kan voor ons niet op. Kom verkoeling pakken in De 2de Kans. Er is genoeg te zien en te kopen... Fijne vakantie voor degene die weggaan. Anderen, graag tot ziens in Heel!!!


Beste klanten/bezoekers, 

We willen jullie laten weten dat we, vanaf dit jaar 2023, geen carnavalskleding meer verkopen in de winkel.
Tip; Mocht u in de winkel zijn geweest, twijfelen over een evt. aankoop, en thuis denken; ja ik had het toch willen kopen. Schroom dan niet om ons te bellen, dan reserveren we datgene dat u had willen kopen.


Kleine veranderingen;

Met enige regelmaat veranderen er dingen in onze winkel, mocht u daardoor de weg kwijt zijn, vraag ons gerust naar de nieuwe plek.

We doen ons best om het geheel overzichtelijk en gezellig te houden, heeft u nog tips voor ons ??  Laat het ons weten, alleen geeft dit geen garantie voor meer veranderingen.


 Team De 2de KansInname beleid

In verband met ruimteproblemen, en de verhoging van de tarieven voor afvalverwerking zijn wij genoodzaakt de volgende werkwijze te gaan hanteren:

-      Alleen bruikbare en verkoopbare spullen.

-          U kunt ook foto's sturen naar ons mobiele nummer, dan kunnen we meteen beoordelen of de zaken voor ons geschikt zijn.

-         Inname van meubels beperkt zich tot kleine stukken.

-         De spullen aanbieden in dozen, kratten, tassen etc.

-         Geen kleding en schoeisel.

-         Ter plekke wordt door een van de medewerkers beoordeeld of de spullen die u aanbiedt geschikt                 zijn voor ons.


Bij het ophalen van spullen bij u thuis:

-     De goederen dienen klaar te staan voor onze medewerkers, in dozen, tassen of kratten.

-         U dient op de afgesproken tijd aanwezig te zijn.

-         Ook nu worden de spullen ter plekke beoordeeld of ze geschikt zijn voor ons.

Het afstorten van onbruikbare spullen kost ons iedere keer veel geld, mede daarom hopen wij op uw begrip en medewerking hierin. 

Wilt u spullen brengen of opgehaald hebben, bel dan even, dan kunnen we hiervoor een afspraak maken.Alle kringloopwinkels informatie op zak

Gratis app voor iOS en Android

Maakt tweedehands winkelen leuker

Het meest complete en actuele overzicht

Helpt je duurzamer winkelen


Verder kunt u bij ons terecht met al uw oude spulletjes die u graag een 2de kans wilt geven.

 

 
Kaart
Opbellen